Wednesday, July 31, 2019

'PAW Patrol Live: Redningsløpet' to Visit Norway for the First Time in April 2020

Based on the hit animated TV series on Nickelodeon, PAW Patrol Live! “Race to the Rescue” will be performing at the Oslo Spektrum in Norway in April 2020!


The live show has been a huge success with audiences in the US, UK, Australia, New Zealand and elsewhere around the world, and on Saturday 18th April 2020 will be performing for the very first time in Norway! There will be two performances at the Oslo Spektrum: at 11:00am and 14:00, respectively.

Tickets go on sale Friday 2nd August 2019. For more information, visit www.pawpatrollive.no and www.ticketmaster.no.


Below is FKP Scorpio's official Press Release announcing the PAWsome news, via Mynewsdesk:

Publikumssuksessen PAW Patrol Live! kommer til Norge

Pressemelding • jul 31, 2019 14:21 CEST

Et av verdens største turnerende show for barnefamilier, PAW Patrol Live!, basert på den populære TV-serien fra Nickelodeon produsert av Spin Master Entertainment, kommer til Oslo Spektrum i april.

Showet har vært en stor publikumssuksess i både USA, Australia og ellers i Europa, og vi gleder oss til å for første gang kunne ønske Paw Patrols heltemodige valper velkommen til Norge 18. april.

Basert på Nick Jr sin suksesserie kommer PAW Patrol Live! «Redningsløpet» til Oslo med sin helt nye turné. PAW Patrol Live! har med alles favorittvalper på scenen for et actionspekket, energifylt og musikalsk eventyr med høy energi.

Når Ordfører Goodway forsvinner sporløst dagen før det store løpet iAdventure Bay,kommer valpene til unnsetning. Følg Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye og Everest på deres første besøk til Norge, i Oslo Spektrum 18. april.

– PAW Patrol er et av våre mest elskede program hos de mindre barna. Det er i et format som er både morsomt og lærerikt, og valpenes egenskaper gjør at mange barn kan identifisere seg med dem. Vi vet at mange barn, og for den saks skyld også foreldre, ser frem til å nå få se sine favorittvalper live og utenfor skjermen, sier Anna Giulianelli, direktør for Nickelodeon i de nordiske landene.

I PAW Patrol Live! «Redningsløpet» bruker valpene sine unike egenskaper og samarbeid for å vise at «ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten». De lærer publikum i alle aldre om medmenneskelighet, sosiale ferdigheter og problemløsing med deres heroiske redningsaksjoner på vei til finalestreken.

«Vi er glade for å samarbeide med Spin Mater Entertainment, VStar Entertainment Group, Life Like Touring, Nordic Exhibitions og FKP Scorpio for å få PAW Patrol Live! til Norge. Denne unike sceneproduksjonen lover eventyr ved hver sving, der publikum jobber sammen for å hjelpe våre heroiske valper redde dagen», forteller Thomas Kingsley, Director, Global Location Based Experiences for Nickelodeon.

Forestillingen inneholder fengende musikk og en alderstilpasset fortelling for barna. Med innovative kostymer kommer karakterene i PAW Patrol til live på scenen sammen med både kjøretøy og andre rekvisitter. Med et klassisk teaterlandskap og en høyteknologisk videovegg transporteres publikum til PAW Patrol sin verden kjent fra TV-serien, som Adventure Bay, Utkikkstårnet, Salongen og Jake-fjellet. Interaktive innslag gir publikum muligheten til å delta via intervjuer, løse ledetråder med valpene, følge Ordfører Goodway og mye mer.

Forestillingen foregår i to deler og har en varighet på ca. 1 time og 20 minutter. Forestillingen foregår på norsk.

Sted: Oslo Spektrum

Dato: 18. april 2020, kl. 11:00 og 14:00

Varighet: 1t og 20 min

Billetter i salg: fredag 2. august 2019, kl. 10:00

Bill.: 250-400,- + avg. via www.pawpatrollive.no/ www.ticketmaster.no

Mer informasjon: www.pawpatrollive.no

Presenteres av: VStar Entertainment Group, Nickelodeon, TEG Like Touring og FKP Scorpio

For ytterligere spørsmål kontakt info@pawpatrollive.no.

FKP Scorpio Norge er blant Norges ledende konsertarrangører.

I løpet av et år booker, produserer og markedsfører vi et tresifret antall konserter, fra de små, nye bandene vi har troen på, til de store konsertene med artister vi har jobbet med i en årrekke.

For oss kommer alltid den gode konsertopplevelsen i første rekke – det man investerer i gode produksjoner i dag, får man tilbake i lojale, fornøyde konsertgjengere fremtiden.

Vi har ingen sjangerbegrensning, men det skal være bra og vi skal like det, for da vet vi at dere vil gjøre det også!

Om Spin Master

Spin Master (TSX: TOY; www.spinmaster.com) er et ledende globalt barneunderholdningsselskap som skaper, designer, produserer, lisensierer og markedsfører en diversifisert portefølje av innovative leker, spill, produkter og underholdningseiendeler. Spin Master er mest kjent for prisbelønte merker som Zoomer®, Bakugan®, Erector® by Meccano®, Hatchimals®, Air Hogs® og PAW Patrol®. Siden 2000 har Spin Master mottatt 103 'Toy of the Year (TOTY)'-nominasjoner med 30 seire i en rekke produktkategorier, inkludert 13 TOTY nominasjoner til 'Innovative Toy of the Year'. Til dags dato har Spin Master produsert ni TV-serier, inkludert den nylige relanserte Bakugan: Battle Planet og nåværende hitserie PAW Patrol, som sendes i over 160 land og territorier over hele verden. Spin Master har 28 kontorer og sysselsetter over 1 800 mennesker globalt i Canada, USA, Mexico, Frankrike, Italia, Storbritannia, Russland, Slovakia, Polen, Tyskland, Sverige, Nederland, Kina, Hong Kong, Japan, Vietnam og Australia.

Om Nickelodeon

Nickelodeon er et av de mest globalt anerkjente og distribuerte multimedia-underholdningsmerker for barn og familie. De har bygget en mangfoldig, global virksomhet ved å sette barna først i alt de gjør. Merket inkluderer TV-programmer og -produksjon i USA og rundt om i verden, pluss produkter, digitalt, stedsbaserte opplevelser, publisering og spillefilmer. For mer informasjon eller artwork, besøk http://www.nickpress.com/. Nickelodeon og alle relaterte titler, karakterer og logoer er varemerker for Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB).

Om SUPER RTL

SUPER RTL er den ledende innholdsleverandøren for barn i Tyskland. TOGGO og Toggolino er de to paraplymerkene fra det Köln-baserte medieselskapet som sammen forener TV-stasjon, arrangementer og lisensvirksomhet - og som også gir en stor digital portefølje til barn og familier, som streamingtjenesten kividoo, pedagogisk innhold for barn i førskolen og barneskole, så vel som flere apper og nettsteder.

SUPER RTL prime time retter seg mot et hovedsakelig voksent publikum med et moderne og mangfoldig TV-program som inkluderer TV-serier, spillefilmer og animasjon. RTL Group og The Walt Disney Company eier hver 50 prosent av SUPER RTL.

Om VStar Entertainment Group

VStar Entertainment Group er et ledende underholdningsselskap og produsent av uforglemmelige live-opplevelser for publikum i USA og internasjonalt. Fra konsept til aktivering, skaper VStar tilpassede turneer med originalt innhold og lisensierte, merkede turneer som gir svært spennende underholdning for fans i alle aldre. Med nesten fire tiår med ekspertise innen alle aspekter av arrangementsproduksjon og -styring, leverer VStar nøkkelferdige, interne løsninger for teaterforestillinger, interaktive utstillinger og 'brand activations'. VStar lager også spesiallagde maskoter og kostymer, storskala sett, landskap og 3D-installasjoner, som fungerer som en verdsatt ressurs for profesjonelle idrettslag, Fortune 500 selskaper og erfarne markedsføringsbyråer. Selskapet har presentert mer enn 40.000 liveopptredener i 40 land og underholder nesten tre millioner gjester årlig. VStar Entertainment Group eies og drives av Cirque du Soleil Entertainment Group. For mer informasjon, besøk www.vstarentertaining.com.

Om TEG Life Like Touring

Basert i Melbourne, Australia, har TEG Life Like Touring skrevet, produsert og turnert live-show for noen av de mest populære barnemerkene i mer enn 10 år, inkludert Ben og Holly, Chuggington, Dora the Explorer, Peppa Pig, Octonauts, Sesam Stasjon , Scooby-Doo og Yo Gabba Gabba! Life Like Touring-produksjoner er blitt sett i alle større byer rundt Australia og New Zealand, samt Afrika, Asia, Europa, Midtøsten, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Life Like Touring-produksjoner er mest kjent for å underholde småbarn, førskolebarn og deres småsøsken, i de vakre omgivelsene til et tradisjonelt teater. I nyere tid har de produsert en rekke med teatralsk og opplevelsesrik underholdning designet for at hele familien skal kunne glede seg sammen. Life Like Touring har sammen med søsterselskapet, The Entertainment Store, jobbet for noen av verdens største underholdningsselskaper, inkludert Cartoon Network, Disney, Entertainment One, Nickelodeon, Mattel og Warner Bros. Nylig ble Life Like Touring og The Entertainment Store anskaffet av TEG Live, og ble en del av Australias ledende integrerte selskap innen live underholdningsløsninger med overlegne muligheter innen billettering, digital, data og promotering av live sport og underholdning. Besøk www.lifeliketouring.com.

Om FKP Scorpio

Grunnlagt av Folkert Koopmans i 1990, er FKP Scorpio Konzertproduktionen GmbH nå en av de største promotørene for turneer og lokale konserter i Europa.

I tillegg er selskapet også den største festivalpromotøren i Europa. Den tyske FKP Scorpio festival-rosteren inkluderer for tiden Hurricane, Southside, Highfield, M’era Luna, Rolling Stone Beach, Rolling Stone Park, Metal Hammer Paradise, A Summer's Tale, ELBJAZZ, Hamburger Kultursommer og Deichbrand. Internasjonalt arrangerer FKP Scorpio for tiden følgende festivaler, delvis i samarbeid med nasjonale partnere: Greenfield (CH), Indian Summer (NL), Best Kept Secret (NL), Air + Style (AT), Gården (SE), Provinssi (FI ) og Sideways Helsinki (FI). Videre er FKP Scorpio turnépartner for store stjerner som Foo Fighters, Ed Sheeran, The Rolling Stones, James Blunt, George Ezra, Justin Bieber, Monster Magnet, Mumford & Sons, Blink-182, Wilco, Fleet Foxes, Faith No More, Band Of Horses, Death Cab for Cutie, Elbow, Feist, Gotye, PJ Harvey, Pixies, The Gaslight Anthem, Vampire Weekend, Revolverheld og mange flere. Klassiske operaer i XXL-format, musikaler, showproduksjoner og live-tilpasningen av prisvinnende naturdokumentarer hører like naturlig til promotørens portefølje som festivaler og konserter. FKP Scorpio eier også Gourmet Theatre PALAZZO, som arrangeres i fire måneder hvert år parallelt i Berlin, Hamburg, Nürnberg, Stuttgart og Wien. I alt sysselsetter selskapet 300 fast ansatte - rundt halvparten av dem jobber i Hamburg på hovedkontoret. I tillegg til kontoret i Hamburg, har FKP Scorpio også kontorer i Stockholm, Oslo og Helsinki, og andre kontorer i samarbeid med partnere i København, Amsterdam og Wien.

###

Mer Nick: Nickelodeon Marks 20 Years of "SpongeBob SquarePants" with the "Best Year Ever"!

Additional source: Google Translate.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Preschool, Nick Jr. Scandinavia and PAW Patrol News and Highlights!

No comments: