Saturday, April 11, 2020

March 2020 on Nickelodeon Greece: Blue's Clues & You | Zoey 101 | Abby Hatcher | PAW Patrol | Everything's Rosie

Below is a round-up of Nickelodeon Greece's (Ελλάδα) programming highlights for March 2020!


-- This March (Μαρτίου), Nickelodeon Ελλάδα will be airing:

Zoey 101
Brand New Show
Premieres: Monday 16th March 2020 at 23:30
Airs: Mondays to Sundays at 03:30

ZOEY - ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Πρεμιερα ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 23:30
ΔΕΥΤΕΡΑ - Κυριακή στις 08:30

Η Pacific Coast Academy, ένα ελίτ σχολείο αρρένων, δέχεται μαθήτριες για πρώτη φορά από την ίδρυση του, το 1923. Η Zoey Brooks, μια ανεξάρτητη και εξωστρεφής 13χρονη γίνεται μέλος της πρώτης γυναικείας τάξης του σχολείου. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη που θα είναι μόνη της και αντιμετωπίζει, με χιούμορ και στυλ, όλες τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο της: ενσωμάτωση, συγκατοίκηση, ένταξη στην αγορίστικη ομάδα μπάσκετ κτλ. H Zoey έχει σύμμαχο το μικρό της αδελφό, τον Dustin, ο οποίος είναι επίσης μαθητής στο Pacific Coast Academy.

Blue's Clues & You!
Brand New Show
Premieres: Monday 23rd March 2020 at 08:00
Airs: Weekdays at 08:00

BLUES CLUES & YOU - ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Πρεμιέρα Δευτέρα 23 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 08:00
Δευτέρα – Παρασκευή στις 08:00

Στα Στοιχεία της Μπλου & Εσύ, η Μπλου, ένα αξιολάτρευτο κουτάβι ζητάει από τους μικρούς τηλεθεατές να βοηθήσουν αυτήν και τον Τζος να λύσουν γρίφους ανακαλύπτοντας διάφορα στοιχεία. Με κάθε χνάρι, τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν τον Τζος και την Μπλου να βρουν τα τρία Στοιχεία της Μπλου!

Everything's Rosie
Brand-New Episodes
Airs: Weekdays at 10:00 from Monday 23rd March 2020

Ο ΚΟΣΜΟΣ της ΡΟΣΙ / EVERYTHING’S ROSIE / Ο κόσμος της Ρόζι - νέα επεισόδια
Πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 10:00

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 10:00 Πάρε μέρος στις διασκεδαστικές περιπέτειες της Rosie και των φίλων της, καθώς παίζουν παιχνίδια και λύνουν προβλήματα. Κάθε πολύχρωμο επεισόδιο περιέχει και ένα εκπαιδευτικό μήνυμα. Τα παιδιά μαθαίνουν συμμετέχοντας . Μέσα από την φιλία, τονίζεται η δύναμη της ομάδας . Όλα είναι Rosie με λίγη βοήθεια από τους φίλους!

Abby Hatcher
Brand New Episodes
Airs: Everyday at 17:30 from Monday 23rd March 2020

ABBY HATCHER - ΝΕΑ Επεισόδια
Πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30
ΔΕΥΤΕΡΑ - Κυριακή στις 17:30

Η Άμπι Χάτσερ είναι μία σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά σε προσχολική ηλικία, που πραγματεύεται τις περιπέτειες της Άμπι και των φίλων της, των Φάζλις, αυτών των απίστευτων και ιδιαίτερων πλασμάτων που μένουν στο ξενοδοχείο της οικογένειας της!

Kids' Choice Awards 2020
New Special
Premieres: Thursday 26th March 2020 at 22:00 [more info]

KID’S CHIOICE AWARDS 2020
Πρεμιέρα ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 22:00

Τα Kids' Choise Awards είναι το μεγαλύτερο show των παιδιών παγκοσμίως που γιορτάζει τις επιλογές των παιδιών! Τα παιδιά ψηφίζουν τους αγαπημένους ηθοποιούς, αθλητές και μουσικούς! Μια βραδιά που τα παιδιά παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και βλέπουν τα διάσημα αστέρια τους να την πατάνε με την φάρσα του Slime!

PAW Patrol
Brand New Episodes
Airs: Weekdays at 17:00 from Monday 30th March 2020

PAW PATROL - ΝΕΑ Επεισόδια
Πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:00
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17:00

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό! Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει. Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.

From Greek Digital TV:

Nova On Demand

Όλες οι ταινίες της πασχαλινής παιδικής ζώνης «Easter Kids Fantasy» και ακόμη περισσότερες μεταγλωττισμένες, αγαπημένες, παιδικές ταινίες θα βρίσκονται και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go μέχρι το τέλος Απριλίου, έτσι ώστε οι μικροί συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να τις απολαύσουν όποτε θέλουν!

Παράλληλα, πάνω από 200 επεισόδια σειρών και ταινιών από τα αγαπημένα παιδικά κανάλια της Νova, θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία Nova On Demand μέσα στον Απρίλιο:

Nick Jr: Με δύο ολοκαίνουριες σειρές, «Μουσική Ομάδα Κατασκόπων» & «Zack Αnd Quack» και νέα επεισόδια από τις αγαπημένες σειρές «Ντόρα: Η Μικρή Εξερευνήτρια 8» και «Σούπερ Ζωάκια 3».

Nickelodeon: Νέα επεισόδια από τις σειρές «Όπως Λέει Η Τζίντζερ» και «Τέρατα Και Εξωγήινοι» και επιπλέον 66 ολόκληρα επεισόδια από το: «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» , «Paw Patrol» και «Blaze & The Monster Machines».

###

Περισσότερα Nick: RISE TV to Launch TeenNick Greece on Monday 16th March 2020!

Originally published: Wednesday, March 04, 2020.

Original source: Greek Digital TV; Additional sources: Google Translate, iefimerida.gr..

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.