Friday, December 21, 2018

December 2018 on Nickelodeon Greece

Nickelodeon Greece's (Ελλάδα) December 2018 programming highlights!


Albert - Η ταινία
Greek Dub
Premieres: Tuesday 25th December 2018 at 12:00



Ο Albert είναι ένα μικρό έλατο που αγαπά τα Χριστούγεννα περισσότερο από οποιονδήποτε. Με τις αγαπημένες του διακοπές να πλησιάζουν, γίνεται το αστέρι του βρεφονηπιακού σταθμού βάζοντας όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου στο πνεύμα. Αλλά όταν ένα ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι ανακοινώνει την αναζήτηση για το πιο διάσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Albert γνωρίζει ότι πρόκειται να είναι αυτό το δέντρο. Με τους φίλους του Maisie τον φοίνικα και το Gene, ξεκινάει μια περιπέτεια για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα στη μεγάλη πόλη.

Lego Ninjago: Day of the Departed
New Movie
Premieres: Tuesday 25th December 2018 at 21:00

Premiered: Thursday 6th December 2018 at 21:00



Όταν ο Cole επιστρέφει στον στοιχειωμένο ναό του Yang αναζητώντας εκδίκηση από τον master Airjitzu που τον μετέτρεψε σε φάντασμα, χρησιμοποιεί κατά λάθος ένα ισχυρό μαύρο μαχαίρι που απελευθερώνει τα πνεύματα των μεγαλύτερων κακοποιών του Ninjago και παγιδεύει τον εαυτό του στον ναό! Ενώ ο Cole αγωνίζεται για την ελευθερία του, οι Νίντζα δίνουν τη μάχη με τα φαντάσματα του παρελθόντος.

LEGO Ninjago: Masters Of Spinjitsu
Brand-new episodes
Airs: Monday to Friday at 16:00pm from Monday 23rd July 2018



Αμέσως μετά το θάνατο του Great Devourer οι Ninja αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν είχαν προβλέψει: Πώς να εκπαιδεύσουν τον Lloyd. Αφού προσπάθησαν (και απέτυχαν παταγωδώς ) να βρουν μια καλή δουλειά στην πόλη Ninjago δέχτηκαν την πρόκληση του Grand Sensei Dareth: αν κάποιος από αυτούς καταφέρει να τον κερδίσει, θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτούν στο "Mojo Dojo" του.

Everything's Rosie (Ο κόσμος της Ρόζι)
New Show
Premieres: Saturday 22nd December 2018 at 09:30



Πάρε μέρος στις διασκεδαστικές περιπέτειες της Rosie και των φίλων της, καθώς παίζουν παιχνίδια και λύνουν προβλήματα. Κάθε πολύχρωμο επεισόδιο περιέχει και ένα εκπαιδευτικό μήνυμα. Τα παιδιά μαθαίνουν συμμετέχοντας . Μέσα από την φιλία, τονίζεται η δύναμη της ομάδας . Όλα είναι Rosie με λίγη βοήθεια από τους φίλους !

The Bureau of Magical Things (Το γραφείο των μαγικών ιστοριών)
New Show
Premieres: Monday 24th December 2018 at 15:30
Airs: Weekdays at 15:30
Encores: Saturdays and Sundays at 15:30



Όταν η Kyra μια απλή έφηβη , μπαίνει ανάμεσα σε ένα ξωτικό και μια νεράιδα αποκτά τριπλή υπόσταση: ανθρώπινη , νεράιδας και ξωτικού. Η Λίλη και η Imogen εισάγουν την Kyra στο μυστικό τους κόσμο και την μεταφέρουν στη μαγική σχολή με επικεφαλής τον καθηγητή Maxwell. Η Kyra συμμετέχει στην τάξη για να μάθει πώς να ελέγχει τις νέες μαγικές της δυνάμεις.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
New Episodes
Airs: Mondays at 21:00



Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga!

Rusty Rivets
New Episodes
Airs: Saturdays and Sundays at 17:30 from Saturday 1st December 2018



Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών . Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς τους ,τα Μπάιτς, καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.

Μαγικά Χριστούγεννα στο Nickelodeon



Nickelodeon Xmas Tunes 2018



Το γραφείο των μαγικών ιστοριών | The Bureau of Magical Things - Tv spot (2)



Όταν η Kyra μια απλή έφηβη, μπαίνει ανάμεσα σε ένα ξωτικό και μια νεράιδα αποκτά τριπλή υπόσταση: ανθρώπινη, νεράϊδας και ξωτικού.

Η Lily και η Imogen εισάγουν την Kyra στο μυστικό τους κόσμο και την μεταφέρουν στη μαγική σχολή με επικεφαλής τον καθηγητή Maxwell.
Η Kyra συμμετέχει στην τάξη για να μάθει πώς να ελέγχει τις νέες μαγικές της δυνάμεις.

In additional news:

-- Nickelodeon Greece will air a dubbed version of Nickelodeon's hit holiday movie Albert this December!

Περισσότερα Nick: Nickelodeon Greece Acquires Rights to 'Dragon Ball Super'!

Originally published: Friday, December 07, 2018.

Additional sources: Google Translate, Greek Digital TV.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.