NickALive! Your source for the latest Nickelodeon News!
Nickelodeon at SDCC 2018: Panels | Merchandise | #NickSDCC

Saturday, June 17, 2017

Nickelodeon Netherlands To Premiere "Bunsen Is A Beast" On Monday 19th June 2017

Below is Nickelodeon Netherlands' original press release, via via Nick Persinformatie, announcing the monsteriffic news that Nickelodeon Netherlands (Nederland) will start to premiere Nickelodeon's newest animated series Bunsen Is a Beast, locally titled Bunsen is een Beest, weekdays at 17:00 uur from Monday 19th June 2017, launching with the Bunsen Is a Beast/The Fairly OddParents crossover special "Beast of Friends", as part of Nickelodeon Nederland's 15th birthday celebrations! In the Dutch dub of Bunsen Is a Beast, Buddy Vedder will voice the role of Mikey.


To further celebrate their 15th anniversary, Nickelodeon Nederlands has also revealed some super Nick Facts about the Dutch version of the worlds number one channel for kids, including:

- Kindernet was the predecessor of Nederland? Nickelodeon originally launched in the Netherlands in 2002 as a programming block on the Dutch children's channel in 2002, following Viacom acquiring Kindernet in 2001. Following the blocks success, Nickelodeon launched as a full channel on 14 July 2003!

- Nickelodeon Nederlands used to show Dutch football matches to promote the launch of Talpa (Tien)! Nickelodeon then went on to timeshare a channel with Talpa for a while!

- SpongeBob SquarePants is the longest running Nickelodeon show, with over 200 episodes! The Fairly OddParents is Nickelodeon's second longest-running series!:

16. Juni 2017

Oude bekenden Fairly Odd Parents en nieuwe held Bunsen komen samen voor 15 jaar Nickelodeon


Nieuwe show Bunsen is een Beest vanaf maandag 19 juni elke schooldag om 17.00 uur te zien op NickelodeonWe hebben iets te vieren: dit jaar is Viacom-zender Nickelodeon 15 jaar in Nederland te zien! Je kunt dus al 15 jaar op Nickelodeon genieten van je grootste helden, zoals SpongeBob SquarePants, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Ratjetoe (Rugrats), Hey Arnold! en nog veel meer.

Speciaal voor dit bijzondere jubileum kun je kijken naar een special waar een nieuwe held samenkomt met een Nickelodeon “classic”: Bunsen is een Beest ontmoet Fairly Odd Parents! Ontdek wat er gebeurt als Bunsen zijn “friend-iversary” met Cosmo gaat vieren en er twee te gekke werelden samenkomen. De special is maandag 19 juni om 17.00 uur te zien, daarna is elke schooldag om 17.00 uur een nieuwe aflevering van Bunsen is een Beest te zien op Nickelodeon.

Razend benieuwd? Check hier alvast de promo!

Bunsen is een Beest - nieuw op Nickelodeon
Bunsen is een Beest, maar laat zien dat beesten en mensen heel goed samen kunnen leven. Hij is het eerste beest ooit dat naar de gewone kinderen school mag, en raakt al snel bevriend met Mikey (stem van Buddy Vedder). Mikey leert Bunsen alle dagelijkse mensentaken en andersom leert Mikey heel veel over verschillende beesten. Mikey vindt het vooral super tof om bij Bunsen thuis te spelen waar hij leert dat monsters eigenlijk erg onschuldig en aardig zijn. Mikey’s klasgenootje Amanda vindt het maar drie keer niks dat beesten met mensen omgaan. Ze bedenkt elke keer weer een nieuwe list om de twee uit elkaar te halen, maar of haar dat lukt... Bunsen is een Beest is van dezelfde maker als populaire Nickelodeon-shows Fairly Odd Parents, Danny Phantom en TUFF Puppy.

Bunsen is een Beest vanaf maandag 19 juni elke schooldag om 17.00 uur te zien bij Nickelodeon.

Wist je dat...
...Fairly Odd Parents al bijna sinds het begin 15 jaar geleden bij Nickelodeon Nederland te zien is?
...na Fairly Odd Parents de gele held SpongeBob SquarePants de langstlopende Nickelodeon-cartoon is met meer dan 200 afleveringen?
...Kindernet de voorloper was van Nickelodeon in Nederland?
...op het kanaal van Nickelodeon een paar keer een wedstrijd van het Nederlands elftal te zien geweest ter promotie van de komst van Talpa/Tien? Later is met die zender een tijdje het kanaal gedeeld.

Over Nickelodeon Nederland
Nickelodeon is het merk voor kinderen binnen de merkenportfolio van Viacom International Media Networks Benelux en al 15 jaar in Nederland te zien. De van oorsprong Amerikaanse zender is wereldwijd één van de grootste entertainmentmerken voor kinderen, in Nederland is Nickelodeon de nummer 1 kinderzender. Het is de plek waar kinderen op de eerste plek staan; zij staan centraal in alles dat Nickelodeon doet. Van de ontwikkeling van series, websites, apps en social media tot events en consumentenproducten. De Nickelodeon-programmering is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en bestaat onder meer uit live action, animatie en game shows.

Het entertainmentmerk besteedt veel aandacht aan het lokaliseren van de zender voor de Nederlandse kijker. Zo is een groot deel van de live action- en animatieseries in het Nederlands nagesynchroniseerd en zijn er veel producties te zien uit Nederland, zoals Snap het, De Ludwigs, Race naar de KCA's, Grappenmakers en Cool Factor. Voor de jongsten is naast Nickelodeon ook Nick Jr. te zien. In 2016 was Nickelodeon met 17.9% marktaandeel onder 6-12 jaar marktleider en lanceerde Viacom Benelux de eerste mobiele on-demand propositie voor haar portfolio: de Nickelodeon Play app. Nickelodeon Play biedt een rijke entertainment-omgeving van shows, filmpjes en spelletjes speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd 6-12 jaar. Download Nickelodeon Play gratis voor iOS en Android.

###

More Nick: Nickelodeon Benelux To Premiere "Bunsen Is A Beast" On Monday 19th June 2017; Debuts "ToonMarty"!

Additional source: Wikipedia.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Netherlands and The Thundermans News and Highlights!

No comments: