Monday, January 20, 2020

SpongyaBob: Spongya szökésben | Magyar Előzetes #1 | Paramount Pictures | UIP-Duna Film | Nickelodeon Hungary

SpongyaBob: Spongya szökésben | IP-Duna Film


Országos bemutató: 2020. június 11.

SpongyaBob és barátai visszatérnek a filmvászonra, új szereplők társaságában - de hová lett Csigusz?!?


Looking for the U.S.-English (Anglais) version of the The SpongeBob Movie: Sponge on the Run trailer? Watch it it here!: http://nickalive.blogspot.com/2019/11/the-spongebob-movie-sponge-on-run-2020.html

From Mentrum:

Készülj fel, hogy visszatérj Bikinifenékre a Paramount Pictures új filmjében, ugyanis megérkezett a SpongyaBob: Spongya szökésben című film előzetese, magyar nyelven is.

Tegnap egy poszterrel csigázták fel a rajongók kedvét a marketingesek, ma pedig már meg is osztották a film első előzetesét. Míg a második filmben csak részben, addig a jövőre érkező folytatás már teljes egészében számítógép animált lesz. A Nickelodeon népszerű sorozatán alapuló folytatásban is őrületes kalandokban lesz része főhőseinknek.

A filmsorozat 3. részében Csigusz eltűnik. De, hogy hova vagy ki által, azt senki sem tudja. Ezért SpongyaBob és Patrik elindulnak megkeresni. Ezen az úton mondanuk sem kell, óriási kalandokba csöppennek és még új barátokra is szert tesznek. A korábbi részekben már megszokhattuk, hogy nagy Hollywood-i nevek is feltűnnek a filmekben. Az első részben David Hasselhoff, a másodikban Antonio Banderas, míg a következő részben Keanu Reeves tűnik fel Bölcs szerepében. Főszereplőink eljutnak Bikini fenék Las Vegasába is, vagyis Atlantic City elveszett Aranyvárosába. Vajon itt bukkannak Csiguszra is, vagy ég messzibb vidékre sodorja az autóút a két szerencsétlen duót?

Az előzetes megmutatja SpongyaBob és Csigusz első találkozását is, mely a Korall táborban történt meg. Érdekesség, hogy a SpongyaBob spinoffja is ezen a helyen fog játszódni, szóval akár a sorozat felvezetéseként is szolgálhat a film. Most viszont nézzük az előzetest magyar, illetve angol nyelven, majd a film poszterét

###

Több Nick: Nickelodeon Marks 20 Years of "SpongeBob SquarePants" with the "Best Year Ever"!

Additional sources:
IGN Hungary
, PORT.hu, Google Translate.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Movies and The SpongeBob Movie: Sponge on the Run News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.