Thursday, February 20, 2020

NewBe, Splendid Film and Nickelodeon Benelux Collaborate on New Slime-Themed Movie 'De Grote Slijmfilm'

NewBe and Splendid Film, in collaboration with Nickelodeon Benelux, have announced the release one of the world's first-ever theatrical movie about slime!


Titled De Grote Slijmfilm, the movie will star Slime Queen Bibi in the lead role. Slime Queen Bibi is a popular actor who is well-known for her cheerful sketches and DIY slime making videos on YouTube.

Nickelodeon has been synonymous with slime since the number-one entertainment brand for kids introduced the green semi-viscous substance to kids in the 1980's, and Slime is the ultimate symbol of free-spirited mess and the physical embodiment of Nickelodeon's unconventional spirit.

In recent years, slime has become one of the hottest trends with kids around the world, with many videos on YouTube teaching children how to make their own slime. De Grote Slijmfilm will be first time a Dutch movie dedicated to the global slime trend. The adventurous family film is all about friendship, cheerfulness, creativity and slime - a lot of slime!

De Grote Slijmfilm will be released in Dutch cinemas on Wednesday 5th February 2020.

Update (14/1/2020) - To celebrate the release of De Grote Slijmfilm, Bibi will be taking over Nickelodeon during February 2020 with special afternoon marathons of her favourite Nick shows! It all starts Sunday 2nd February 2020 at 11:30 uur!

In De Grote Slijmfilm, Indy (Bibi) and her BFF Olivia (Rómeycia Valentine), like all children around the world, love slime! On international slime day they participate in a competition to make the most original slime. The only one who hates slime is Dominicus Duff (Géza Weisz), the country's biggest toy boss. He no longer sells any of his own toys because of slime's popularity, so he wants to ban and confiscate all the slime in the world. Will Indy and Olivia be able to save slime?

In addition to Bibi's leading role, De Grote Slijmfilm will also star: Géza Weisz (Wiplala, Alleen Maar Nette Mensen), YouTube star Djamila (Misfit 2), Vincent Visser (Brugklas, GTST) and Sarah Nauta (Elvy’s Wereld: So Ibiza!)

The winner of the Youth News Competition 2019, Rómeycia Valentijn, has taken on her very first acting job with her role in the film. Ferdi Stofmeel (De Regels van Floor), Tina de Bruin (Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Edson de Graça, comedian and presenter Willem Wever, Belgium actor Tine Embrechts, Belgium presenter Sarah Mouhamou and Nickelodeon star Kate Bensdorp (Evie in Hunter Street) will also feature in the movie.

De Grote Slijmfilm is directed by Hans Somers (Hart Beat, De Ludwigs, Hunter Street) and produced by NewBe in collaboration with Nickelodeon. Splendid Film will handle distribution in the Benelux region.

Via het YouTube en Instagram-kanaal ​De Grote Slijmfilm​ is exclusief beeldmateriaal te vinden en kan iedereen op de hoogte blijven van de film. De Grote Slijmfilm draait vanaf woensdag 5 februari in de Nederlandse bioscopen, de Belgische bioscopen volgen later in februari.

Exclusive footage from De Grote Slijmfilm and well as news and updates from the movie can be found on the film's official YouTube channel and Instagram page.

De Grote Slijmfilm will be screened in Dutch cinemas from Wednesday 5th February 2019, with a release in Belgian cinemas following later in the month.

Below is Nickelodeon Nederlands official Press Release announcing the awe-slime news:

Eerste bioscoopfilm over slijm

18/11/2019

De Grote Slijmfilm
Vanaf 5 februari in de bioscoop

Vandaag hebben NewBe en Splendid Film in samenwerking met Nickelodeon bekendgemaakt dat er een nieuwe film over slijm wordt uitgebracht, namelijk De Grote Slijmfilm. De hoofdrol wordt vertolkt door Slime Queen Bibi, die bekend is als actrice en van haar vrolijke sketches en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube. Al jaren is slijm een begrip onder kinderen en via YouTube is een wereldwijde trend ontstaan waarbij kinderen zelf slijm maken. Dit is voor het eerst dat een Nederlandse bioscoopfilm inspeelt op de internationale slijmtrend. De avontuurlijke familiefilm staat in het teken van vriendschap, vrolijkheid, creativiteit en slijm, heel veel slijm! De Grote Slijmfilm is vanaf 5 februari is te zien in de Nederlandse bioscopen.

In De Grote Slijmfilm zijn Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Naast de hoofdrol voor Bibi zijn andere rollen in de film weggelegd voor Géza Weisz (Wiplala, Alleen Maar Nette Mensen), YouTube-ster Djamila (Misfit 2), Vincent Visser (Brugklas, GTST) en Sarah Nauta (Elvy’s Wereld: So Ibiza!). De winnares van de Jeugdjournaalwedstrijd 2019 Rómeycia Valentijn heeft met haar rol in de film haar allereerste acteerklus te pakken. Ook Ferdi Stofmeel (De Regels van Floor), Tina de Bruin (Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Edson de Graça, comedian en presentator van Willem Wever, de Belgische actrice Tine Embrechts, Belgische presentatrice Sarah Mouhamou en Nickelodeon-actrice Kate Bensdorp spelen in de film.

De door Hans Somers (Hart Beat, De Ludwigs, Hunter Street) geregisseerde film is geproduceerd door NewBe in samenwerking met Nickelodeon en Splendid Film verzorgt de distributie in de Benelux.

Via het YouTube en Instagram-kanaal ​De Grote Slijmfilm​ is exclusief beeldmateriaal te vinden en kan iedereen op de hoogte blijven van de film. De Grote Slijmfilm draait vanaf woensdag 5 februari in de Nederlandse bioscopen, de Belgische bioscopen volgen later in februari.

###

From Entertainment Business:

Gouden Film voor De Grote Slijmfilm

De Grote Slijmfilm heeft de Gouden Film-status behaald. Meer dan 100.000 bezoekers hebben de familiefilm, geregisseerd door Hans Somers, in de bioscoop gezien. Hoofdrolspeler Bibi nam de award woensdag in ontvangst in Zwolle.

De jeugdfilm draait om Indy en haar beste vriendin Olivia die net als alle kinderen over de hele wereld dol zijn op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Maar of dat gaat lukken?

Regie en productie

De Grote Slijmfilm is geregisseerd door Hans Somers, naar een scenario van Eveline Hagenbeek en Maarten van den Broek. De film is geproduceerd door NewBe in samenwerking met Nickelodeon en kwam tot stand met een bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive. Splendid Film verzorgt de filmdistributie van De Grote Slijmfilm, die in release ging op 5 februari en momenteel in 126 bioscopen draait.

Gouden Film

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en per 2020 aan korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

###

DE GROTE SLIJMFILM - TEASER TRAILER | Het Grote FilmkanaalYES! De trailer van DE SLIJMERIGSTE FILM van het jaar is NU te zien op het YouTube kanaal van Bibi! 🙀 Kijk hem snel via deze link: https://bit.ly/2XXHhc6

Laat in de reacties weten wat je ervan vindt! 🤗 WE 💚 SLIJM.

Volg ons op andere kanalen:

Instagram: https://www.instagram.com/degroteslijmfilm
Facebook: https://www.facebook.com/degroteslijmfilm

DE GROTE SLIJMFILM trailer - 5 februari in de bioscoopYES! Dit is de trailer van De Grote Slijmfilm! Vanaf 5 februari in de bioscoop.

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Volg ons op andere kanalen:

Instagram: https://www.instagram.com/degroteslijmfilm
Facebook: https://www.facebook.com/degroteslijmfilm

NIELS LEZER INTERVIEWT STIEKEM ACTEURS?Niels Lezer, de nieuwslezer van NieuwsTV heeft deze keer stiekem allemaal acteurs gesproken. Vincent en Bibi weten natuurlijk helemaal niet dat hij undercover is! ben jij ook zo nieuwsgierig wat hij te weten is gekomen? Gelukkig hebben wij de beelden! Kijk snel mee naar aflevering 2.

ZOVEEL SLIJM HEBBEN WE NOG NOOIT GEZIEN!Deze nieuwe aflevering van Nieuws TV gaat over het aller-aller-allerbelangrijkste in De Grote Slijmfilm: SLIJM! Wel 5000 liter!! Maar waar is al dat slijm verstopt? Hopelijk kan de verslaggever het vinden..kijk je mee? Spannend!

BIBI VINDT MYSTERIEUZE VLOGCAMERA OP DE SET!Bij deze aflevering van Nieuws TV pakt de nieuwslezer het anders aan, hij plant namelijk een geheime vlogcamera op de set. En die wordt gevonden door.. Bibi! Wil jij ook een geheime rondleiding achter de schermen? Kijk dan snel mee!

BIBI KRIJGT EEN HELE VREEMDE ASSISTENT?!Deze week heeft Bibi zo ineens wel een hele vreemde assistent! 🤣Hij rent maar heen en weer en hij heeft ook nog eens een camera?! 🕵️ Hij lijkt wel een beetje op die verslaggever van NieuwsTV. Hmm.. zou hij het zijn? Kijk snel mee om meer te weten te komen! 💚

DJAMILA GAAT UNDERCOVER ALS TESS!Deze week krijgt de nieuwslezer concurrentie 🔍. Hij komt erachter dat er nóg een verslaggever op de set is: Tess Purperhart 💜. Maar wat hij niet weet is dat Tess eigenlijk Djamila is.. gaat ze haar geheim verklappen? 😱 SPANNEND!

EEN SUPERMEGA XXL SLIJMCHALLENGE MET BIBI?😱 WOW! WAT ZOU DIT ZIJN?! 😱 🎨 Bekijk supersnel deze SUPERMEGA XXL SLIJMCHALLENGE in Bibi's nieuwste video: http://bit.ly/SuperMegaXXLSlijmchallenge

BIZAR! 2 METER HOOG SLIJM MEESTERWERK MAKEN binnen 1 UUR CHALLENGE - BibiHELP! DIT IS ONMOGELIJK!! Ik heb de moeilijkste opdracht EVER gekregen!! Ik moet een MEGA Meesterwerk van 2 meter hoog maken van SLIJM!! En...ik mag er maar een uur over doen!!! HELP, dit is TE BIZAR!!! Ga ik het redden denk je? Veel kijkplezier! xoxo Bibi ♥♥♥

WINT BIBI OF SARAH DE SELFIE CHALLENGE?WOW! De nieuwslezer heeft een speelgoedcamera uit de film gevonden, een super toffe KidiZoom Pixi van VTech!📸 Bibi en Sarah gebruiken de camera om een supervette selfie challenge te doen 🤳, maar de nieuwslezer wil stiekem gewoon weten wie er allemaal op de set is! 🔍 Kijk je mee?

Pssst... wist jij dat je deze camera ook zelf kan kopen: http://bit.ly/VTechCamera

WOW! BIBI ZINGT DE TITELSONG VAN DE GROTE SLIJMFILM!YES! 🌟 Het is EINDELIJK zover: de titelsong van De Grote Slijmfilm is LIVE! 💚💚💚 En weet je wat nog veel cooler is: hij wordt gezongen door niemand anders dan Bibi! 😻 Wil je graag het hele nummer horen? Ga dan snel naar het kanaal van Bibi om te Zwemmen in Slijm!

ZWEMMEN IN SLIJM - Bibi [OFFICIAL MUSIC VIDEO]STEM OP MIJ iN DE KiDS TOP 20: http://kidstop20.nl

Stream/download ZWEMMEN IN SLIJM hier:
Spotify: https://open.spotify.com/album/0RENL4MJBQzlIHrEvqZSdD
Apple: https://music.apple.com/us/album/zwemmen-in-slijm-single/1495340777?ls=1

Titelsong van De Grote Slijmfilm met Bibi

YESSS mijn nieuwe liedje ZWEMMEN in SLIJM is uit! Samen met mijn vriendinnen Cyrille en Pien heb ik de videoclip opgenomen!! Het was weer mega vet en ik hoop heel erg dat jullie mijn liedje en de videoclip MEGA SUPER DE BOM vinden!! Want zeg nou zelf zwemmen in een zwembad met slijm dat is toch ieders droom?!? Veel kijkplezier! xoxo Bibi ♥♥♥

ZWEMMEN IN SLIJM [MUSIC VIDEO]
Productieleider: Nilton de Bodt
Producer: Anna Ruiter
Productie-assistent: Maxine van Kesteren
Regie: Christy van de Riet
Cameraman: Daan Schuurmans
Licht: Daan Schuurmans
Edit: Daan Schuurmans
Visagist: Shirodj Bholasingh

Met dank aan mijn vriendinnen:
Cyrille en Pien

ZWEMMEN IN SLIJM [MUZIEK]
Muziek en Tekst: Joachim Vermeulen Windsant & Maarten ten Hove
Productie en Mix: Future Presidents
Backingvocals: Bibi & Kirsten Michel
Mastering: Will Borza at Borza Mastering, Los Angeles

ZWEMMEN IN SLIJM [ARTWORK]
Thumbnail: Alwin.K Designs

OMG! DEED MEESTER MITCHELL DAT ECHT?!OMG! LIET MEESTER MITCHELL EEN SCHEET? 💩Grapje, het was gewoon slijm. 💕 Bij wie zou jij dit grapje maken? Laat het weten in de comments. 🙈

ZUCHT, WAAROM ZIJN BROERS SOMS *ZO* IRRITANT?Indy haar favoriete slijmvlogger Fie Valentijn geeft een SUPERVETTE prijs weg voor het allerbeste slijmrecept! 💕Natuurlijk wil Indy winnen, maar waarom begrijpen Daan en haar vader dat gewoon niet?! 🙄

WAT? SPEELT DEZE PERSOON IN DE GROTE SLIJMFILM?!Deze week is de verslaggever van Nieuws TV wel iets heel spannends van plan! 🔍 Hij wil namelijk meespelen in de laatste scène van de film. 😱 Zal het hem lukken? Kijk snel mee! 💜

BACKSTAGE bij DE GROTE SLIJMFILM met BIBI | Nickelodeon NederlandsOnze Nickelodeon-host Nienke van Dijk gaat achter de schermen bij De Grote Slijmfilm met Bibi! Ze spreekt met de slimequeen herself over de film en daagt haar uit voor een grootse slime challenge!

IS OLLIE OP TIJD OM INDY TE REDDEN?OMG! Indy zit in de problemen.. Zal Ollie op tijd zijn om Indy te helpen ontsnappen? Je ziet het allemaal in De Grote Slijmfilm!

WAT VOOR SLIJM GAAN INDY EN OLLIE MAKEN?!Zullen Indy en Olivia de wedstrijd van Fie Valentijn winnen of worden ze afgeleid door het complot om slijm te verbieden? Spannend! Je ziet het NU in de bioscoop!

Meer Nick: 'De Ludwigs' Returns with a Sixth and Final Season on Nickelodeon Benelux!

Originally published: Wednesday, November 20, 2019.

Additional sources: DeepL Translator, Google Translate, Anime Superhero Forum /@Lkoui.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Netherlands and De Grote Slijmfilm News and Highlights!

No comments: