Monday, August 12, 2019

The Nick Jr. Playtrailer to Visit Hardenberg in the Netherlands on Thursday 15th August 2019

Nickelodeon Netherlands (Nederland) will be bringing taking their Nick Jr. Playtrailer to Hardenberg to eastern Netherlands on Thursday 15th August 2019! The Nick Jr. Playtrailer will allow visitors to participate in many activities inspired by popular Nick Jr. shows, including PAW Patrol, Shimmer & Shine and Top Wing.


The Nick Jr. Playtrailer was set to visit Hardenberg on Thursday 25th July 2019, however, this was postponed due to high temperatures in the region.

From De Toren:

Nickelodeondag en Braderie afgelast

De Nick Jr. Playtrailer van Nickelodeon komt morgen toch niet naar Hardenberg. In verband met de verwachte hoge temperaturen en de afgekondigde code oranje is besloten de activiteiten in de mobiele speeltrailer af te blazen. Ook de braderie die donderdag zou worden gehouden is afgelast. De Nickelodeon Truck komt op donderdag 15 augustus wel naar Hardenberg.

Winkelstad Hardenberg had met de unieke Nick Jr. Playtrailer een mooie activiteit voor de jongste inwoners en bezoekers gepland. Een combinatie van springen, spelen en klauteren in de herkenbare omgeving van populaire tv-karakters: springen tussen de helden van Top Wing, spelen in de wereld van Shimmer & Shine en glijden van de enige échte PAW Patrol toren. Ook een Meet & Greet met de PAW Patrol stond op het programma. Voor al deze activiteiten moeten de kinderen nog een maandje geduld hebben, want op 15 augustus komt de truck alsnog naar Hardenberg.

###

From Hardenberg.nu:

Nieuwe kinderroute van Joggem

Hardenberg - Als officiële start voor een nieuwe kinderroute van Joggem: Joggem & de overstroming van de Vecht, overhandigt burgemeester Peter Snijders donderdag 15 augustus om 14.15 uur de eerste honderd exemplaren aan Nickelodeon. De exemplaren worden daarna gratis uitgedeeld vanuit de Nickelodeontruck in het centrum.
Joggem & de overstroming van de Vecht vertelt het verhaal over de recente geschiedenis van het Vechtpark. Het is een wandelroute van 3,5 kilometer langs de oevers van de Vecht en door het Vechtpark.

Joggem woont in de gemeente Hardenberg en beleeft al fietsend en wandelend allerlei avonturen. De eerste fietsroute van Joggem was rondom Ane en is in juni gelanceerd. Tijdens deze tweede route gaat Joggem wandelend op ontdekking. De kinderroutes stimuleren op een speelse manier kinderen tot meer beweging.

Een aantal testgezinnen hebben de route bewandeld. Hieruit kwamen een paar aanpassingen. Nu is wandelroute helemaal klaar voor gebruik. In Natuuractiviteitencentrum De Koppel kan het boekje met de wandelroute worden gekocht voor € 1,50.

De route van 3,5 kilometer brengt de wandelaars langs de Vecht, de trimbaan, de wildwaterkanobaan en via de stuw weer terug naar De Koppel. Onderweg worden vragen gesteld, als de juiste antwoorden op die vragen worden gegeven komt er een code tevoorschijn. Met de juiste code wordt de kluis in Natuuractiviteitencentrum De Koppel, het begin- en eindpunt van de route, geopend. In de kluis ligt een leuke, kleine verrassing te wachten voor het hele gezin.

Het karakter Joggem komt voort uit de campagne Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) en is bedoeld om kinderen op een leuke manier aan het bewegen te krijgen. Ook in Hardenberg is obesitas onder kinderen niet onbekend. Deze route is de tweede kinderroute van de in totaal vijf routes die worden uitgestippeld en verder ontwikkeld.

###

Meer Nick: Nickelodeon Netherlands Announces 'Nickelodeon Familie Festival 2019', Second Annual Festival for Kids and Families!

Originally published: Sunday, July 28, 2019.

Additional sources: Google Translate, Wikipedia, Google.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nick Jr. Benelux and Nickelodeon Preschool News and Highlights!

No comments: