Wednesday, September 19, 2018

Nickelodeon Hungary to Host 'A Játék Napja 2018' Worldwide Day Of Play On Saturday 22nd September 2018

Nickelodeon Hungary (Magyarország) has announced the exciting news that Nickelodeon will celebrate A játék napja 2018, Hungary's second annual Nickelodeon Worldwide Day of Play event, on Saturday 22nd September 2018!



Nickelodeon is concerned about the health, well-being and development of children all around the world. A játék napja 2018 aims to remind everyone how important outdoor exercise is, and how having fun outdoors and being in touch with nature nurtures better physical, emotional and cognitive development in children.

On Saturday 22nd September 2018, Nickelodeon will go dark on-air for two hours between 10:00-12:00 to encourage children across Hungary to go outside into the fresh air and play with their family and friends, whether in a garden, in a park or at a playground.


To celebrate kids' love of play, Nickelodeon will also be holding free A játék napja 2018 event at the Golftanya golf course on Hajógyári Island in Budapest on Saturday 22nd September 2018! At Nickelodeon's A játék napja 2018 playground, kids and families can enjoy lots of entertainment and many exciting activities and sports programs, including a PAW Patrol puzzle, a giant puzzle, and a 13-station obstacle course. Each participant will receive a special Nickelodeon A játék napja passport which they can use to collect stamps by participating in each of the 13 stations. Once they've completed all 13 tasks and collected all 13 stamps on their Nickelodeon passports, participants can redeem the stamps for a exclusive Nickelodeon gift!


Kids will also get to meet and greet Nickelodeon superstars SpongeBob SquarePants and Dora the Explorer, and visit the Hatchimals Colleggtibles station!

The highlight of the morning will be a series of races, featuring a variety of distances for a range of ages - 50, 100 and 200 meters.

On the stage every hour, attendees can take part in family yoga sessions and enjoy a Nickelodeon quiz game.

The unforgettable day will be closed with a free concert by popular Hungarian children's band Búgócsiga Zenede!

A játék napja 2018 follows Nickelodeon Magyarország's highly successful inaugural A játék napja event in September 2017.

To find out more about A játék napja 2018, visit nickelodeon.hu.

Below is Nickelodeon Magyarország's official press release announcing the exciting news, via Toonsphere:

Szeptember 22-én délelőtt ismét elsötétül a Nickelodeon


A tévé előtt ülve is nagyon jól lehet szórakozni, mégis érdemes időnként felállni onnan és kimenni a szabadba, a jó levegőn megmozgatni magunkat, együtt lenni a családdal és közösen élvezni a játszás örömét. Pláne, ha egész nap még a kedvenc cuki rajzfilmhőseiddel is találkozhatsz! Éppen erről szól a Nickelodeon kezdeményezése, A játék napja.

Szeptember 22-én te is pattanj fel a tévéképernyő elől és nyomás ki a szabadba, hiszen neked is az Óbudai-szigeten, a Golf Tanyán a helyed! A játék napja nevű rendezvényen nemcsak Dórával, a felfedezővel, vagy SpongyaBob Kockanadrággal találkozhatsz, hanem a sport- és szórakoztatóprogramokon értékes nyeremények, a nagyszínpadon pedig a Búgócsiga Zenede koncertje is vár téged.

A Viacom gyermekcsatornája, a világ több mint 100 országában jelen lévő Nickelodeon évek óta nagy sikerrel tartja meg Európától Afrikán, Ázsián és Ausztrálián át Amerikáig a Day of Play elnevezésű rendezvényét. Ilyenkor néhány órára elsötétül a képernyő, hogy így hívják fel a fiatalabb korosztály figyelmét a szabadban töltött önfeledt órák, illetve a testmozgás és a sportok szeretetének, örömének fontosságára. Tavaly elsőként hazánkban is megrendezték A játék napját, és a nagy sikernek köszönhetően idén itt a folytatás. Szeptember 22-én, szombaton 10 és 12 óra között ismét elsötétül kedvenc tévécsatornád képernyője, ezzel egy időben pedig az Óbudai-szigeten található Golf Tanyára vár téged és a szüleidet is a Nickelodeon.

Ne habozz hát, pattanj fel aznap a tévé elől, és irány A játék napja! Biztosan nem fogsz unatkozni, ha kilátogatsz a helyszínre, hiszen többek között találkozhatsz az életnagyságú SpongyaBob Kockanadrággal, Dórával, a felfedezővel, de A Mancs őrjárat puzzle, egy óriás kirakós, medúzavadászat, valamint egy 13 állomásos akadálypálya is vár rád. Minden résztvevő egy speciális útlevelet kap, amelybe minden sikeresen teljesített állomás után egy pecsét kerül. A garantált nickelodeonos ajándékokért a 13-ból csupán 8 pecsétet kell megszerezni!

Hozd el a Hatchimals-gyűjteményed! Cserélj a többiekkel és gyűjtsd be a hiányzó Hatchimalsokat. A legnagyobb gyűjteményeket díjazni fogjuk!

A délelőtt fénypontja a különböző korosztályoknak, különböző távokon – 50, 100 és 200 méter – kiírt futóverseny lesz. A színpadon minden órában családi jóga és a tévécsatorna kultikus sorozataiból kvízjáték is vár rád, a felejthetetlennek ígérkező napot pedig a Búgócsiga Zenede koncertje zárja.

Szeptember 22-én legyél te is ott az Óbudai-szigeten, A játék napján! A belépés ingyenes.

###

Update (19/9) - Via Blikk.hu:

Szeptember 22-én tévézés helyett a szabadba csábít a Nickelodeon!

Szeptember 22-én ismét a szabadba csábít a Nickelodeon! A kicsik és nagyok kedvenc tévécsatornája tavaly elsőként tartotta meg hazánkban A játék napja elnevezésű kezdeményezését, amellyel a szabad levegőn töltött önfeledt órákra, valamint a testmozgás és a sportok szeretetének fontosságára hívja fel a fiatalabb korosztály figyelmét.

Idén az Óbudai-szigetre, a Golf Tanyára várják a gyermekeket, akik nemcsak Dórával, a felfedezővel, avagy SpongyaBob Kockanadrággal találkozhatnak, de a sport- és szórakoztatóprogramokon értékes ajándékokat nyerhetnek, a nagyszínpadon pedig a Búgócsiga Zenede koncertjén szórakozhatnak.

A tévé előtt ülve is nagyon jól lehet szórakozni, néha mégis érdemes felállni onnan, kimenni a szabadba, és a jó levegőn megmozgatni magunkat, együtt lenni a családdal, közösen élvezni a játék örömét. Erre hívja fel a figyelmet a Viacom gyermekcsatornája, a világ több mint 100 országában jelen lévő Nickelodeon, amely évek óta nagy sikerrel tartja meg Európától Afrikán, Ázsián és Ausztrálián át Amerikáig a Day of Play elnevezésű kezdeményezését.

Tavaly elsőként hazánkban is megrendezték A játék napját, és a nagy sikernek köszönhetően idén itt a folytatás!

Szeptember 22-én, szombaton 10.00 és 12.00 óra között ismét elsötétül a tévécsatorna képernyője, ezzel egy időben pedig az Óbudai-szigeten található Golf Tanyára várják a gyermekeket és szüleiket.

Aki kilátogat a helyszínre, biztosan nem unatkozik majd, hiszen többek között találkozhat az életnagyságú SpongyaBob Kockanadrággal, Dórával, a felfedezővel, de egy hamisítatlan medúzavadászat, A Mancs őrjárat puzzle, egy óriás kirakós, valamint egy 13 állomásos akadálypálya is vár rá. Minden résztvevő egy speciális útlevelet kap, amelybe – a sikeresen teljesített állomásokat követően – egy-egy pecsét kerül. A garantált nickelodeonos ajándékokért a 13-ból csupán 8 stemplit kell megszerezni!

A délelőtt fénypontja a különböző korosztályoknak különböző távokra – 50, 100 és 200 méter – kiírt futóverseny lesz. A színpadon minden órában lesz családi jóga és a tévécsatorna kultikus sorozataiból kvízjáték is, a felejthetetlennek ígérkező napot pedig a Búgócsiga Zenede koncertje zárja.

Részletes program

10:30 Kvízjáték

10:45 Futóverseny 3-5 éveseknek

11:00 Kvízjáték

11:15 Futóverseny 6-9 éveseknek

11:30 Kvízjáték

11:45 Futóverseny 10-14 éveseknek

12:00 Jóga a színpadon

12:40 Kvízjáték

13:00 Jóga a színpadon

13:40 Kvízjáték

14:00 Jóga a színpadon

14:40 Kvízjáték

15:00 Jóga a színpadon

15:40 Hatchimals eredményhirdetés

15:45 Búgócsiga Zenede koncert

A Golf Tanya kizárólag az Árpád-híd budai hídfője felől közelíthető meg, az Óbudai-szigetre besétálva. Onnan ingyenes kisvonat szállítja az érdeklődőket a helyszínre.

###

Több Nick: Nickelodeon Central and Eastern Europe to Premiere 'Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles' on Sunday 28th October 2018!

Originally published: Saturday, September 15, 2018.

Additional sources: Google Translate, Google.co.uk Wikipedia.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Hungary and Worldwide Day of Play 2018 News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.