Thursday, July 12, 2018

Nickelodeon First XI | World Cup 2018 | Nickelodeon Hungary

Unfortunately the World Cup 2018 is very nearly over, however, there's still plenty of excitement waiting for fans, as France will be going head-to-head against Croatia in the 2018 World Cup final on Sunday 15th July 2018! To celebrate 2018 World Cup, Nickelodeon Hungary has put together a awesome chart on which Nickelodeon characters they think would make the strongest starting 11 in the final, featuring characters from hit Nickelodeon and Nick Jr. shows such as SpongeBob SquarePants (SpongyaBob Kockanadrág), PAW Patrol (A mancs őrjárat), The Thundermans (A Thunderman család), The Loud House (A Lármás család), Teenage Mutant Ninja Turtles (Tini Nindzsa Teknőcök), Blaze and the Monster Machines (Láng és a szuperverdák), Dora the Explorer (Dóra, a felfedező), Fairly OddParents (Tündéri keresztszülők), Henry Danger (Veszélyes Henry), Nicky, Ricky, Dicky & Dawn (Nicky, Ricky, Dicky és Dawn) and ALVINNN!!! and The Chipmunks (Alvin és a mókusok)! What do you think of Nick's first XI? Let me know in the comments below!:


Watch all your favourite shows on Nick, and make sure to check out Nickelodeon's brand-new game app Nick Football Champions, available to download for free now on the Apple and Google Play app stores for iOS and Android devices!From Zoom.hu

Ilyen lenne a vébé álomcsapata a Nickelodeon szerint

A vébé végéhez közeledve nagyon úgy néz ki, hogy most már senki sincs, aki valamilyen formában ne csatlakozott volna rá a világ legnagyobb sporteseményére. A rendőrség bűnözős lutra albuma után újabb meglepő helyről érkezett vébés tartalom.

Ezúttal a Nickelodeon küldte el a lenti infografikát arról, hogy milyen lenne a rajzfilmcsatorna szerint a vébé álomcsapata.

###

Also, from Blikk.hu:

Íme a Nickelodeon álomcsapata a vb-döntőre

Bár sajnos a végéhez közeledik a labdarúgó-világbajnokság, de őrületes izgalmak várnak még ránk, hiszen vasárnap végre kiderül, hogy a franciák vagy a horvátok diadalmaskodnak, és lesznek négy évre a földkerekség első számú válogatottja. A Nickelodeonnál is tombol a fociláz, így természetesen a gyermekek kedvenc tévécsatornájánál is elképzelték, kik alkothatnák a legerősebb kezdő tizenegyet a döntőben. [...]

###

Also, from Gyerek-Világ:

Íme a Nickelodeon álomcsapata a vébédöntőre!

Különleges grafikával készült a Nickelodeon a foci vb kapcsán.

Bár sajnos a végéhez közeledik a labdarúgó vb, de őrületes izgalmak várnak még ránk, hiszem vasárnap végre kiderül, hogy a franciák vagy a horvátok diadalmaskodnak és lesznek négy évre a földkerekség első számú válogatottja. Lassan minden szurkoló összeállítja az általa csodált és imádott játékosokból a maga álomcsapatát. A Nickelodeonnál is tombol a fociláz, így természetesen a gyermekek kedvenc tévécsatornájánál is elképzelték, kik alkothatnák a legerősebb kezdő tizenegyet a döntőben. Persze, kicsit másként, nem éppen hagyományos módon…

###

More Nick: Malta And Viacom Partner For Nickelodeon Treasure Hunt Malta, The Island’s First-Ever Nick-Branded Experiential Tourism Franchise!

Additional sources: Google Translate, Wikipedia.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Central and Eastern Europe News and Highlights!

No comments: